Et hvepsebo er kun aktivt fra forår til efterår, dvs. at den befrugtede dronning starter med at bygge et bo i foråret, her lægger hun æg som efterfølgende klækkes. Nu er boet i gang og det udvikler sig hver dag og bliver større og større i løbet af sommeren.

Det er fra hvepseboet, de generende hvepse flyver ud og henter mad til deres afkom. Man oplever dem typisk ved havebordet hvor de generer fra morgen til aften. I løbet af sæsonen bliver hvepsene mere og mere aggressive, dette skyldes flere ting, b.la. spiser de gæret nedfaldsfrugt, det gør dem berusede og de stikke uden varsel. Sidst på sæsonen går dronningen ned i æglægning og arbejdshvepsene har nu ikke mere at gøre i boet da der ikke er flere larver der skal forsørges. De vil i den følgende vinter dø af kulde. De tilbageværende nye dronninger forlader nu boet og sætter sig i f.eks. brændestakke på lofter og garager. Her sidder de og venter på foråret, hvor de så er klar til at bygge nye hvepsebo. Derfor er det vigtigt, hvis man er plaget af hvepse, at hvepseboet bekæmpes. På den måde undgår man den evige hvepseplage sommeren igennem og man undgår nye hvepsebo året efter.

Uanset om hvepseboet sidder let tilgængeligt eller skjult på et loft er prisen den samme.

Vi yder garanti på fjernelse af hvepsebo. Det betyder at, er hvepsene ikke væk indenfor 24 timer eller er de begyndt at bygge et nyt hvepsebo samme sted som det gamle sad, rykker vi ud igen uden merbetaling. prisen gælder for alle slags hvepse, om det er gedehams, stor gedehams eller jordhvepse. 

Hvepsebo på loft