Myrer kan være en stor plage i og omkring huset.

De myrer du typisk ser i huset, er den almindelige sorte havemyre som er trukket indenfor.

Her kan de ødelægge fuger og i værste tilfælde kan de underminere sokler mm. hvilket kan resultere i store skader på huset.

Selve kolonien af sorte havemyrer, består af ca. 5.000 - 10.000 myrer der er inddelt i 3 klasser. Hanner med vinger, dronninger og de uvingede arbejdsmyrer der ikke er frugtbare. Arbejdsmyrerne står bl.a. for at skaffe føde til boet og i den forbindelse færdes de over store afstande, når myren har fundet noget mad, udlægger den et duftspor fra selve boet og hen til maden, på den måde kan de andre myrer finde vej og føden er hurtigt taget hjem til boet.

Vælger du en komplet myrebekæmpelse, lægger vi ædegift og opsætter specielle myrelokkedåser til myrerne indendørs og udlægger gift på de udsatte steder udendørs langs sokkel, døre og vindueskarme.

Du har også mulighed for at få bekæmpet myrer på fliser og i græsplænen, denne behandling kan tilkøbes ved køb af myrebehandling i huset.

Giften er aktiv i op til 2 måneder og skulle myrerne komme igen inden for samme år, har du mulighed for at bestille billige efterbehandlinger.

 Sort Havemyre kan være en stor plage i hjemmet